Nyheter

Dags för Dreamhack…

Dags för Dreamhack…

Nyheter På torsdag börjar årets upplaga av Dreamhack i Jönköping och vi kommer med bland annat bildinslag från dagarna.

Det är torsdag-söndag det förväntas tusentals besökare till Elmia i Jönköping. Med besöksrekord på närmare 30 000 är Dreamhack världens största digitala festival.

Dreamhack, som har nolltolerans mot droger och alkolhol, brukar vara en lugn festival men polisen finns på plats för att tillsammans med arrangörerna skapa en lugn, trygg och minnesvärd upplevelse för alla besökare.

För arrangörerna av Dreamhack är säkerheten högsta prioritet. Förutom egen personal finns väktare och polis på plats under festivalen.

– Dreamhack brukar vara en lugn festival och mycket av polisens arbete handlar om att vara synlig och skapa en trygg upplevelse för alla besökare, upplyser polisen.

På Dreamhacks hemsida hittar du som besökare allt om vad som gäller under festivalen: http://dreamhack.se/dhw15/2015/11/23/welcome-to-dreamhack-winter-2015/

Det råder bland annat förbud att bära maskeringar eller ta med vapen eller attrapper in – med vissa undantag som ses när man kikar in på Dreamhacks hemsida. Det råder även nolltolerans mot droger och alkohol och påverkade personer kommer att avvisas från festivalområdet. Dreamhack meddelar också att de i år kommer att utföra visiteringar av besökarna.
– Tänk därför på att ta med så lite packning som möjligt och packa enligt instruktionerna i länken ovan, noterar polisen.

Som besökare bör man tänka på att hela tiden ha koll på sina värdesaker. Stölder förekommer så lämna inte mobiler eller annat värdefullt utan uppsikt och hjälp varandra att hålla uppsikt.

Och en sista uppmaning från polisen:
– Ta gärna kontakt med oss under festivalen om det är något du har sett eller undrar över.

Dreamhack sommaren 2014. Arkivbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *