Nyheter

PRO i Hok summerade jubileumsåret

PRO i Hok summerade jubileumsåret

Nyheter PRO i Hok har haft årsmöte i Hoks Folkets hus.

Årsmötesförhandlingarna leddes av Jan Gustavsson och Kenneth Åstrand skötte protokollet. Parentation hölls för två medlemmar som avlidit under året.

Av årsberättelsen framgick att föreningen under det gångna året haft nio månadsmöten och bland annat gjort en utflykt till Vrigstad och bankmuseet där samt Komstads by.

I augusti firade föreningen 50-årsjubileum. Stavgången varje onsdag har samlat mellan åtta och 14 deltagare.

Till ordförande för år 2016 omvaldes Jan Gustavsson. Omval blev det också för Kenneth Åstrand som sekreterare och Carl-Gustaf Hermansson som kassör.

Övriga i styrelsen är Klas-Göran Andersson, Jan Andersson och Eive Samuelsson.  Till revisorer nyvaldes Gun och Gösta Hagelin.

Katarina Gustavsson och Ingvar Fransson som varit revisorer i många år men undanbett sig återval tackades med blommor.  Marta Robertsson fick blommor på 90-årsdan. Klas-Göran Andersson, tidigare kock till yrket, som sköter mat och kaffe vid föreningens alla möten, fick en present. Till årsmötet hade han gjort smörgåstårtor till allas stora förtjusning.

Vid nästa månadsmöte måndag den 14 mars får föreningen besök av kommunens räddningstjänst som bland annat  informerar om hjärtstartare och hur man skyddar sig mot olyckor och bränder.

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *