Nyheter

SSU-topp till Vaggeryd på första maj

SSU-topp till Vaggeryd på första maj

Nyheter

nu/wp-content/uploads/sites/3/2016/04/160414PhilipBotstrom2.jpg” rel=”attachment wp-att-37067″>

SSU:s förbundsordförande Philip Botström är huvudtalaren i Vaggeryds kommun på första maj. Utöver Philip Botström kommer även Edvina Palmcrantz, ordförande för SSU Vaggeryd, att tala i Vaggeryd på första maj.

Under parollen ”Tillsammans för Sverige” samlas Socialdemokraterna i Vaggeryds kommun för att fira första maj. Huvudtalare på årets första maj-firande är SSU:s förbundsordförande Philip Botström.

– Jag kommer tala om hur viktigt det är att vi bygger Sverige tillsammans, genom att vi investerar i varandra och ökar jämlikheten. Den svenska modellen är under attack, därför känns det viktigt att ta fighten mot högerns lönesänkarpolitik på första maj, säger Philip Botström som även kommer att vara huvudtalare i Jönköping under eftermiddagen.

Botström är sedan augusti förra året förbundsordförande för Sveriges Socialdemokratiska ungdomsförbund, SSU och har i sin ordföranderoll fokuserat på ökad jämlikhet och förbättrad etablering, något som också lär märkas i hans tal.

Första maj i Vaggeryds kommun inleds med en samling 09.30 bakom Folkets hus. Klockan 10.00 är det avmarsch för första maj-tåget och drygt 10.30 är det första maj möte i Folkets hus.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *