Sport

KSK förlorade mot Barnarp

Värnamo.nu

Sport Klevshults SK förlorade med 0–1 mot Barnarp.

KSK förlorade seriepremiären mot Somaliska med 3–8. I dag var det klart mycket bättre och speciellt försvarsspelet. Man höll tätt bakåt ända till 55 minuter hade spelats.

I första halvlek skapade KSK en hel del framåt men i andra tappade man udden. Matchen som sådan var för övrigt jämn även om Barnarp hade lite fler klara målchanser i andra halvlek.

– Vi blev tyvärr berövade en solklar straff när Anton Hjelm blev nedtryckt, säger KSK-tränaren Anders Forsman

Han tycker att man är på väg åt rätt håll men det tar ett tag att spela in de många nya spelarna.

KSK hade en bra backlinje där Joel Stensson och Alexander Pajnic var allra bäst. Vitomir Lukic och Rasmus Rudolfsson på mittfältet får också extra beröm.