Sport

1–1 i derbyt Ljungby – Rydaholm

Värnamo.nu

Sport Det blev 1–1 i derbyt Ljungby - Rydaholm.

1–1 låter smickrande på bortaplan men skulle något lag ha vunnit så skulle det ha varit Rydaholm. Under matchens sista tio minuter hade Haris Kolaric två frilägen till mål men missade båda. Det första blev inte så bra avslut utan målvakten kunde rädda och det andra nickade han strax utanför målet.

– Det var en tuff match med fin derbystämning, mycket folk, noterar Rydaholms biträdande tränare Göran Hagberg.

Efter en mållös och jämn första halvlek gick gästerna ut som det spelförande laget. Ledningsmålet efter 65 minuter var inte oväntat direkt. Ivan Vasilj spelade snyggt in till Nermin Usanovic som större in 1–0.
Ljungby jagade kvittering och med cirka tio minuter var det dags för nätkänning. Även det ett snyggt mål med inspel och nick i mål.

– För oss var det nästan som möt Glömminge, Vi skapar en he ldel kalra målchanser men bolluslingen vill inte in i mål, säger Göran Hagberg lite bedrövat.

Det va en kollektiv stark insats av Rydaholm.Backlinejn imponerade och kanske lite extra Ivan Spahic och Pierre Rosberg.

På mitten Var Arianit ”Arre” Bunjaku som så ofta bra och även Nermin Usanovic visade framfötterna.

Framåt var Ivan Vasilj den som oroade mest, inte minst tack vare sin fina nickförmåga.

– Vi hade behövt en seger men får ta det när vi närmast har Hällaryd hemma.