Nyheter

Så blir Skillingarydskalaset

Så blir Skillingarydskalaset

Nyheter Om två veckor är det dags för Skillingaydskalaset som i år blir lite speciellt.

Med stöd från Vaggeryds kommun och flera sponsorer planerar nu Skillingaryds IS fotboll för alla aktiviteter på och kring torget i Skillingaryd lördagen den 21 maj.

I år är temat härproducerat och möbel & design.

För årets stora attraktion står en hela 47 meter lång, uppblåsbar hinderbana som kanske inte är till för de allra minsta barnen, utan mer för äldre barn och vuxna. De små får en egen hoppborg för sig själva.

Scenen bemannas av yngre lokala band som Edvina and the beach-chairs samt Someone´s, längs med järnvägen kommer det att gå att loppisfynda ur bakluckor och på torget från borden hos här- och närproducerande matföretagare.

Inne på Jonssons Konditori kommer några av kommunens möbeltillverkare att ha möblerat ihop en ny miljö åt det gamla anrika Skillingaryds-konditoriet. På Slätten pågår den stora militärhistoriska helgen en och annan karolinersoldat kommer säkert att finnas i folkvimlet vid torget.

På kvällen fortsätter festen och leken i musikens tecken med en mat- och musikquizkväll med lokala och populära The Experience som guide genom musikminnen och älskade hits, på Järnvägshotellet.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *