Nyheter

Jimmy blir ny vaktis på Movalla

Jimmy blir ny vaktis på Movalla

Nyheter Efter 16 år på Uppåkra blir Movalla den nya arbetsplatsen för Jimmy Karlsson, 40.

Han blir inte fotbollsproffs eller ishockeyproffs utan proffs på vaktmästarsidan. Han blir kollega med huvudansvarige Jan-Erik Aronsson och Torleif ”Tolle” Syren.

Föreningen Movalla Idrottsplats har haft en vakans på vaktmästarsidan sedan i höstas och nu är tjänsten tillsatt. Det var många meriterade som sökte jobbet som vaktmästaren och efter intervjuer fastnade man för Jimmy.

– Det ska bli fantastiskt trevligt, säger Jimmy som efter 16 år på Uppåkra kände att han det var dags att byta till någon helt annat.

Han slutar efter att ha varit CNC-operatör den mesta tiden även om han haft andra arbetsuppgifter efter dess. Han går till att jobba på en anläggning där han varit mycket i sin dar. Han spelade ishockey upp till tror han A-pojkar. I fotbollen blev det avsevärt mer spel än så, seniorfotboll i Klevshults SK och Skillingaryds IS för bondpojken från Tofteryd.

I år har Jimmy för övrigt börjat som ungdomsledare inom SIS fotboll. Han har en grabb född 03 vars lag han tränar. I SIS tränar också dottern som är född 04. Det yngsta barnet är bara 3,5 år men slår gärna till bollen hemma på tomten.

Jimmy är en händig kille och det tillsammans med en känsla för ordning och reda tror han är viktiga saker i det nya jobbet som han tillträder den 1 augusti.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *