Nyheter

Ace Wilder till Waggerydsdagen

Ace Wilder till Waggerydsdagen

Nyheter En ny artist kommer till Waggerydsdagen på lördag och inte vem som helst utan Ace Wilder som ersätter Martin Almgren som blivit dubbelbokad.

Däremot är Lisa Ajax kvar sedan tidigare.

Christer Sandén är bokningsansvarig för Waggerydsdagen och han ser mycket positivt på att man nu får Ace Wilder. Han berättar att hon egentligen kostar mer än vad de andra två artisterna gör tillsammans med någon merkostnad blir det inte för arrangörerna.

– Hon har varit med i Melodifestivalen ett par gånger och är en mycket känd artist, säger Christer som är mycket glad att återbudet från Martin löste sig på ett fantastiskt bra sätt.

Ace Wilder kommer nog att locka ännu fler till Waggerydsdagen än vad Martin Almgren hade gjort.

Ace Wilder deltog i Melodifestivalen 2014 med ”Busy Doin’ Nothin” och blev tvåa i finalen i Friends Arena den 8 mars 2014. Hon var bara två poäng efter segrande Sanna Nielsen, 212 mot 210.

I Melodifestivalen 2016 tävlade hon i första deltävlingen med ”Don’t Worry” Hon gick till finalen den 12 mars där hon blev trea.

Ace Wilder – som egentligen heter Alice Kristina Ingrid Gernandt – är brorsbarnbarn till den svenske folkkäre olympiske ryttaren och tv-kommentatorn i hästsport Anders Gernandt (1920–2000).

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *