Nyheter

Peter tar över efter Carl-Gunnar

Peter tar över efter Carl-Gunnar

Nyheter Peter Hugoson tillträder den 14 mars som ny näringslivschef i näringslivrådet i Vaggeryds kommun efter Carl-Gunnar Karlsson som går i pension.

50-årige Peter kommer närmast från JIBS, Jönköping International Business School, där han är verksamhetschef och har sedan tidigare haft en liknande roll på Tekniska Högskolan i Jönköping. Peter har även lång erfarenhet från arbete inom den privata sektorn och den offentliga sektorn med marknads-, näringslivs- och regional- utvecklingsfrågor på olika nivåer. Han är bosatt i Jönköping.

Cathrine Palmcrantz: Kreatör och varumärkesbyggare. Arbetade många år inom den traditionella reklambranschen innan starten av en konceptbyrå för främst svenska butikskedjor och handelsområden. Genom ett starkt samhällsengagemang har Cathrine sedan 2008 arbetat som kreatör inom samhällsutveckling i offentlig sektor. Hon kommer närmast från en tjänst på Vaggeryds kommun där hon drivit införandet av vision, värdegrund och ett övergripande ständigt förbättringsarbete.

Hon arbetade där även med utvecklingen av kommunens kommunikation, varumärke och marknadsplan tillsammans med näringslivsrådet. Från och med den 1 januari 2016 hör hon helt och hållet till näringslivsrådets organisation.

På näringslivsrådet jobbar även Kenneth Karlsson, som kommer från Beijerkoncernen där han arbetat i olika ledande positioner samt suttit i ledningsgruppen mer än tio år. Sin bakgrund har han inom träförädling och detaljhandel och har 30 år som chef i ryggen. Kenneth är också delägare och operativ i Ritz Konditori.

– Med sin långa erfarenhet som företagsledare, sin humanistiska läggning och ett imponerande och gediget nätverk inom näringslivet i regionen är Kenneth navet i vårt nyföretagarstöd genom Science Park-systemet. Kenneth arbetar 50 procent hos oss, noteras i ett pressmeddelande

Kommunikatör Nevena Condric slutar sin anställning den 31 januari och går vidare i sin karriär som marknadskommunikatör på Hallpressen.

Nuvarande näringslivschef Carl-Gunnar Karlsson går i pension till sommaren och kommer att finnas med i en överlappningsperiod under våren.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *