Innebandy

TV: SIK nådde 5–5

Innebandy Trots underläge 3–5 klarade Skillingaryds IK 5–5 (3–1, 0–2, 2–2) hemma mot Bankeryd.

[9/9]

Målen gjordes av Jonathan Gunnarsson, Martin Berggren, Olle Ryman, Joel Frisk och Fredrik Lundkvist.

OBS! TV-inslaget presenterar vi senare

SIK inledde strålande och 3–1 efter första perioden var klart i underkant.

I mittperioden var det gästerna som var klart bättre, delvis beroende på några hemmautvisningar. Bankeryds unga lag var dock mycket spelskickliga och vårdade mycket bra. Man skapade dock inte jättemånga målchanser.

I tredje perioden fortsatte Bankeryd och dess ledning 5–3 såg säker ut. Då vaknade SIK till och gjorde en mycket fin avslutning. Kvitteringen kom med 2–3 minuter kvar av matchen och det var Fredrik ”Fidde” Lundkvist som slog till på volley.

5–5 får sägas var ganska rättvist även om SIK låg på för ett segermål:
– Ett klart fall framåt i dag jämför med den senaste matchen, noterar SIK-tränaren John Ygemar.

Han var speciellt nöjd med försvarsspelet och noterar för övrigt att det två lag på plan som ville spela utan ojustheter men domarna satte hinder i vägen ibland.
– Framåt ska vi kunna spela bättre, inflikar John.

Martin Berggren och Olle Ryman får extra plus.