Begravning

Kennet Davidsson, Värnamo

Begravning

Begravningsgudstjänst hölls fredagen den 9 december i Uppståndelsekapellet, Värnamo för Kennet Davidsson, Ekhäll Hov.

Officiant var pastor Henrik Sjöholm som talade om Kennets personlighet och hjälpsamhet inramat med bibelord om framtidslöftet.

Vid orgeln tjänstgjorde Gunnel Lindevärn och hon spelade som inledningsmusik ”Det susar genom livets strid” av C. Boberg och avslutade akten med ”Tack, min Gud, för vad som varit” av J.A. Hultman.

Sångsolisten Ingemar Derneborg sjöng ”Var inte rädd det finns ett hemligt tecken” av Y. Eggehorn och ”Långt bortom rymden vida” av A. Lönborg till eget pianoackompanjemang. Unisont sjöngs psalmerna ”Gud, för dig är allting klart” och ”Var jag går i skogar, berg och dalar”. Kistan bars av närstående till graven där en vacker blomstergärd nedlades med tack från makan Helene, barnen Stefan, Peter och Sara med familjer, broder med familj, övrig släkt, vänner och representanter från Alliansförsamlingen och Bouleklubben. Förutom blommor med hälsningar hedrades Kennets minne med gåvor till SAM-Hjälp och Diabetsfonden.

Göran Karlsson frambar familjens tack för omtanke, vänlighet och all hedersbevisning.

En minnesstund följde i Allianskyrkan där Anna Davidsson sjöng flera sånger och talade, vidare minnesord av Peter Davidsson, Håkan Jonsson med hälsning från församlingen, Anita Andersson, Stefan Davidsson, Ingemar Derneborg med hälsning från Gerd, Kjell Gallneby och Sara Davidsson.

Henrik Sjöholm avslutade samvaron med andakt varpå vi gemensamt sjöng ”Blott en dag ett ögonblick i sänder”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *