Blåljus

Gripen knarkare och tobaksstöld

Blåljus En man i 20-årsåldern greps under natten misstänkt för narkotikabrott förvärv i överlåtelsesyfte samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

Vid 22-tiden stoppade och kontrollerade en polispatrull en bilist på Vallgatan i Norrahammar. Vid kontrollen påträffades misstänkt narkotika. En av passagerarna, en man i 20-årsåldern, misstänks för narkotikabrott förvärv i överlåtelsesyfte samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han greps men senare hävdes gripandet. Utredningen pågår och misstankarna kvarstår.

Vid 02-tiden stoppade och kontrollerade en polispatrull en bilist på riksväg 40 utanför Eksjö. Föraren, en man i 50-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

Vid 02.30-tiden tog ett väktarbolag kontakt med polisen angående ett inbrott i en butik på Kyrkliden i Brandstorp. Via kamera ska väktare ha sett två personer som tagit sig in i lokalen. De ska ha krossat minst en ruta till lokalen. När polis kom till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Tobak ska ha stulits till ett oklart värde. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Taggar

Dela