Blåljus

Natt till fredag

Blåljus Händelser i Tranås, Eksjö och Nässjö.  

– Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke, noterar Moncia Bergström som är presstaleskvinna hos polisen.

21.32 Polis larmades med anledning av en trafikolycka på Skolgatan, Tranås. När polis kom till platsen anträffades bilen nerkörd i Svartån men ingen förare fanns i närheten. Bilen hade körts genom ett mindre parkområde innan den hamnade i vattnet. Bilägaren har anmält fordonet som stulet. Bilen har bärgats från platsen och har tagits i beslag för teknisk undersökning. Ärendet utreds som tillgrepp av fortskaffningsmedel och olovlig körning.

00.02 Polis larmades gällande en trafikolycka där en personbil kört in i mitträcket på riksväg 32 i Eksjö. Bilen bedömdes stå trafikfarligt och fordonet bärgades. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknade giltigt körkort och han misstänks för olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

02.33 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en smäll och därefter en lukt av brandrök på en adress i Nässjö. Polis åkte till platsen och en person med skador i en hand påträffas. Personen fördes till sjukhus i ambulans och polisen har inga uppgifter om skadeläget. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *