Blåljus

Natt till onsdag

Blåljus Misshandel i Eksjö och Jönköping.

07.01 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.58 Samtal till polisen via SOS om att en person ska ha blivit hotad på Swedenborgsgatan i Jönköping. När polisen kom till platsen upptäcktes en blodig man och polisen kallade på ambulans som förde mannen till sjukhus. Mannen var vaken och talbar. Polisen påbörjade en utredning om grov misshandel eftersom den blödande mannen kan ha blivit slagen med ett tillhygge. Den som misstänks för misshandeln anträffades och greps på platsen. Det är en man i 25-årsåldern och han fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen. Mannen var vid 07-tiden fortfarande gripen. Den drabbade mannen är i 45-årsåldern.

04.10 Polisen fick uppgifter om bråk på Regementsgatan i Eksjö. När polisen kom till platsen var flera personer på platsen och det fanns tecken på att det hade varit bråk. Det kom fram uppgifter om att en man skulle ha misshandlat en kvinna i övre tonåren och polisen grep mannen för misshandel. Mannen är i 20-årsåldern och han fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta utredningen. mannen är vid 07.20-tiden fortfarande gripen.

– Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera, noterar polisens presstalesman Thomas Agnevik.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *