Blåljus

Tonåring rånad

Blåljus Bland nattens händelser märks ett rån mot en tonåring i Gislaved och en brand i Dalvikskyrkan i Jönköping.

07.00 Polisen har under natten hanterat 95 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Fem personer har omhändertagits på grund av berusning och sju personer medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.58 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person vid busstationen i Anderstorp, Gislaved. Personen, en pojke i tonåren, hade blivit misshandlad och rånad på en summa kontanter av två maskerade personer som sedan lämnat platsen. Vid rånet hade gärningsmännen misshandlat pojken och han fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. Polisen utreder händelsen som rån och är mycket intresserad av iakttagelser och andra uppgifter kring händelsen. Den som har uppgifter att lämna ombeds ta kontakt med polisen på telefon 114 14.

00.29 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i Dalvikskyrkan, Jönköping. Flera larm hade utlöst i kyrkobyggnaden och när väktare kom till platsen var där rökutveckling. När räddningstjänst kom tillplatsen var kyrkan fylld av rök men den fanns inga synliga lågor. Polis åkte till platsen för att dirigera trafik och på andra sätt bistå räddningstjänsten i deras arbete. Det fanns inga tecken på inbrott i kyrkan och rökutvecklingen tycks ha berott på ett tekniskt fel. Polispatrullen har dokumenterat på platsen och en anmälan om brand utan misstanke om brott har upprättats.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *