Nyheter

Bluewall i Jönköping blev årets arbetsgivare

Nyheter Blue Wall Construction i Jönköping är utnämnd till Årets arbetsgivare av Galaxen Bygg. I konkurrens med fyra andra nominerade företag blev Blue Wall utvald tack vare sitt långsiktiga samarbete och sin kreativitet att hitta alternativa lösningar till arbetsuppgifter.

Juryns motivering:
Genom att vara kreativa att hitta alternativa lösningar till arbetsuppgifter har Blue Wall Construction i Jönköping kunnat anställa flera personer i behov av rehabilitering under många år. När de anställt från målgruppen nyanlända har Blue Wall Construction varit engagerade i att hitta lämpliga och motiverade handledare och arbetsuppgifter till kandidaten. Med en tro på mångfald och en positiv människosyn har de gett flera personer en ny möjlighet i arbetslivet.

Blue Wall Construction i Jönköping var en av totalt fem nominerade arbetsgivare. Alla nominerade arbetsgivare är lyckade exempel på hur personer som står utanför arbetsmarknaden kan få en ny chans i arbetslivet. Blue Wall Construction nådde ända fram bland annat tack vare exempel på lyckade rehabiliteringar där personen fått en reguljär anställning och att de även anställt från målgruppen nyanlända och långtidsarbetslösa.

Blue Wall Construction är verksamt inom entreprenad och byggservice i Jönköping med omnejd. Företaget har runt 80 anställda.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *