Nyheter

Bussförare tagen ur tjänst – kastade termos mot passagerare

Nyheter En allvarlig händelse inträffade under tisdagens morgon i Jönköping. En av länstrafikens busschaufförer ska ha kastat en termos mot en passagerare och är nu tagen ur tjänst.

Länstrafiken gick under tisdagseftermiddagen ut med ett pressmeddelande rörande händelsen, en händelse som man beskriver som allvarlig.
”En bussförare och en resenär hamnade i en diskussion som slutade med att bussföraren betedde sig oacceptabelt och kastade en termos mot resenären”, skriver man bland annat.

Länstrafiken och trafikbolaget tar händelsen på allvar och trafikbolaget beslutade, när händelsen blev känd, att ta bussföraren ur tjänst.
– Det här är någonting som inte ska få hända, vi tar det här på största allvar och har valt att stänga av chauffören, säger David Lundberg, busschef på Länstrafiken.

David Lundberg utvecklar:
– Vi vill verkligen beklaga det som hänt, och vi har gått till botten med detta i och med att föraren nu är avstängd. Vi ser mycket allvarligt på det inträffade och vi har också en kontakt med resenären, säger David Lundberg.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *