Nyheter

15 år sedan O-Ringen var här

Nyheter Det blir ingen O-Ringen i orientering i år men vi vandrar 15 år tillbaka i tiden då Skillingaryd  var centralort för tävlingen.

I år är det coronapandemin som gör att det inte blir några tävlingar. 2005 var det stor folkfest i Skillingaryd när man lokal fick arrangera denna femdagarsorientering. Skillingaryds FK och Vaggeryds SOK höll i trådarna på plats och huvudansvarig var Hans Falk.

Vi prresenterade i vår tidning mängder med reportage och ett stort antal bilder från tävlingarna och framför allt från centralorten Skillingaryd.

Vi visar i många av artiklarna direkt stora bilder då internetuppkopplingen i dag är så mycket bättre än för 15 år sedan.

Förslagsvis kan man börja på denna sida och sedan länka sig vidare. (länk)

 

Publik när Amy Diamond underhöll från scen den 16 juli 2005.

Taggar

Dela


3 reaktioner på 15 år sedan O-Ringen var här

Jag visste att det fanns duktigt folk i Skillingaryd och Vaggeryd med omnejd. Det var därför vi vågade oss på detta jättearrangemang. Vi klarade det mycket bra trots att Gudrun försökte lägga träd i vägen för oss. Själv fick jag fortsätta i 10 år till men inget var som i Skillingaryd. Hela bygden ställde upp! Tack!

Jag var med i en av grupperna som var barnvakt. En del barn ville bara ha lugn och ro och höra sagor. Jag läste sagor dagarna i ända, så jag var hes en vecka efteråt.

Var med i en patrull som skulle städa efter dom
Fanns absolut ingenting så vi hade INGET att göra
De vet hur man beter sig i naturen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *