Nyheter

15-årig flicka misstänkt för narkotikabrott

Nyheter En flicka i Vaggeryd är misstänkt för  narkotikabrott.

Arkivfoto

Det var vid 19.00-tiden i lördags kväll som polisen fick kontakt med en minderårig flicka i Vaggeryd.

– Flickan, som är 15 år, är misstänkt för ringa narkotikabrott, säger Pia Paldanius från polisen i Värnamo.

Taggar

Dela


7 reaktioner på 15-årig flicka misstänkt för narkotikabrott

Det bör väl gå att ta hand om en ung flicka och visa hur livet kommer att gestalta sig om hon fortsätter på den inslagna vägen. Det finns tusentals exempel på motivation att hålla sig från droger. Att förstöra sitt liv i unga år, och i framtiden leva i misär och kriminalitet för sitt beroende. Samhället har väl både möjlighet och rättighet att sätta i sina krafter att rädda ett liv. Eller ? ? ? ? ? ? ?

Det är väl konstruktivt att förstöra för andra
och att använda olagliga droger och förstöra
Sitt liv i ung ålder är väl spännande.
Men ställa krav på att samhället skall ställa
Upp rätta till sitt liv efteråt……
Nä bara ta ansvar för ert handlande.

Som ungdom själv förstår jag inte hur de som dricker, röker och beter sig som skit inte får ta straff nån gång när de väldigt öppet pratar/ agerar

Om man inte är nöjd över hur det ser ut och funkar där man bor kan man väl med fördel flytta? Alltid lätt att vara i opposition och ha synpunkter men så länge man inte gör något konstruktivt själv bör man kanske avstå hög svansföring…

Adam hur menar du? Menar du att alla invånare som inte tycker om utvecklingen i det samhälle de bott i i 40,50,60 år ska flytta? Att vuxna ska sluta bry sig om ungdomar på glid? Att vi föräldrar inte ska kunna låta våra barn växa upp i ett bra samhälle? Det är genom att ställa krav på förändring av de som fattar beslut som något kan ske. Din kommentar visar att du antagligen inte är så gammal själv.

Det är så mycket skit i Vaggeryd och Skillingaryd. Skötsamma ungdomar vill inte vara ute på kvällarna. Dem är till och med rädda att besöka Ica i Vaggeryd på kvällarna. Ngt måste göras!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *