Nyheter

80-årig kvinna bestulen på bankkort

Nyheter En kvinna i 80-årsåldern från Vaggeryd blev i dag av med sitt bankkort. Gärningspersonerna ska enligt kvinnan vara ett medelålders par.

Händelsen inträffade vid 13-tiden i dag, vid en bankomat utanför ICA i Vaggeryd.

Kvinnan ska ha hämtat ut pengar när hon blev frånlurad sitt kort. Efter händelsen begav sig kvinnan hem och ringde till polisen. När polisen kom till plats så hjälpte de kvinnan att spärra bankkortet.

Det är i nuläget oklart om någon obehörig lyckats plocka ut pengar från kortet.  Polisen besökte sedan brottsplatsen. Bland annat för att undersöka om det finns några användbara övervakningsfilmer från platsen. Polisen har också hållit förhör med en del personer i området.

Kvinnan har lämnat ett ganska vagt signalement på de som tog kortet. Det ska i alla fall handla om ett par, antagligen i medelåldern som lurat av kvinnan bankkortet.

Polisens presstalesman, Thomas Agnevik  berättar att polisen gärna vill komma i kontakt med vittnen till händelsen.
– Vi vill gärna att folk som sett något i samband med den här händelsen ringer och tipsar oss på 114 14. Det går också bra att använda sig av tipsformuläret som finns på polisen.se, säger Agnevik

Polisen söker nu vittnen till händelsen vid 13-tiden i Vaggeryd. Arkivbild

Taggar

Dela


3 reaktioner på 80-årig kvinna bestulen på bankkort

Hörde talas om en liknande händelse i dag Som hände i Skillingaryd Men dom blev av med en tjuga och en box i magen. Nog samma pack stämmer med signalementet.

Ja, fyyy! Att det ens finns såna ”människor”…

Om man kunde hjälpas åt att sprida info om tryggheten i att använda den Bankomat som finns INNE på ICA!

Där törs dom inte utföra sina fega giriga handlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *