Nyheter

Äggkastning och ofredande på Södra Park

Nyheter Flera familjer har under de gångna helgerna blivit utsatta för äggkastning, bankningar på husen och busringningar. Ett gäng ungdomar har setts bland villorna.

En boende i området berättar:

– Vi har ju barn som blir rädda samtidigt som jag blir jättestressad när de bankar jättehögt på huset. Man sitter i lugn och ro och tittar på TV och plötsligt smäller det till riktiga smällar och det är väldigt obehagligt. Det påverkar en väldigt mycket och man går nästan och väntar på när det ska hända igen.

– Det har hänt vid ett flertal tillfällen bland annat under allhelgonahelgen och vid halv tio i fredags kväll när det var dags igen.

– Ägg är inte jätteroligt att få på huset. Man kan ju tycka att ägg är ganska harmlöst men faktum är att det är frätande och kan ge ganska stora skador på fasaden

– Vi har faktist fått rådet att polisanmäla så det har vi gjort nu.

Arkivbild, pixabay

Taggar

Dela


1 reaktion på Äggkastning och ofredande på Södra Park

Ja det är ju något med ungdomarna i denna by. De verkar inte bry sig ett skit om sina medmänniskor. Allt för att förstöra och jäklas och leka rebeller. Fruktansvärt omoget. Och straff existerar ju inte för minderåriga i detta land så de kan ju göra precis vad de vill. Förmodligen får de inga konsekvenser hemma heller oavsett vad de gör.
Verkligen inte okej att skrämma små barn i barnfamiljer sådär. Usch. De borde skämmas. Karma.
Bästa är väl att sätta upp webbkamera eller liknande för att försöka identifiera dem. Sedan ta det med föräldrarna och hoppas på att de bryr sig. Polisen lär inte göra något annat än att skjutsa hem dem om de får tag i dem. En tillsägelse kanske. Som att det hjälper.
Någonting verkar ha hänt med dessa ungdomars empati för andra och deras förmåga att tänka efter innan de gör något.
Visst hände det att man busringde på dörrar när man var liten men inte fasen förstörde vi egendom eller slog på husen sent på kvällarna. Då går det från bus till brottslighet. Men de vet nog mycket väl att unga inte straffas. Så det är fritt fram….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *