Nyheter

Alla släcker inte lampan

Nyheter Imorgon är det miljömanifestationen "Earth Hour" världen över men alla våra läsare släcker inte lyset under lördagskvällen.

Imorgon mellan 20.30 och 21.30 släcks lamporna i den stora miljömanifestationen ”Earth Hour” världen över.

Under veckans fråga var det 347 personer som lämnade sin röst. 190 personer av dessa, 55 procent, väljer att inte släcka lampan under denna timme. Hos 110 personer, 32 procent, kommer lamporna i morgon kväll att släckas. 47 personer har inte bestämt sig än och då handlar det om 14 procent av röstdeltagarna.

Earth Hour är engelska och kan översättas med en timme för jorden, att man medverkar i kampen för ett bättre klimat.

 

Taggar

Dela


4 reaktioner på Alla släcker inte lampan

Ni har till viss del rätt bägge två/allihop. Det är faktiskt alla andra dagar som räknas i det långa loppet. Om alla följer samma regel vill säga. Men nu gör inte alla det, så därför finns denna dagen till för att påkalla 112 snarare än att stoppa blödningen själv. Om alla, precis alla i hela Sverige skulle stänga ner under en timme så gör det mer skillnad än vad du som enskild gör under ett år. Så därför håller jag på Earth Hour även om jag ibland under året slarvar, men gör mitt bästa. Hjälp mig…

Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Man kan både släcka under earth hour OCH va duktig resten av året! Om några av de släckta lampor och apparater inte tänds igen efter earth hour är ju det en liten vinst iallafall.

Finns ingen anledning att släcka för en timme. Bättre att minska elförbrukning varaktigt under hela året.

Ja, jag äter sällen våfflor på våffeldagen, semlor på semledagen osv men destomer andra dagar! Det finns massor av jämförelse man kan göra!
Så jag håller med dig, det är dom andra 8759 timmarna på året som gör nytta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *