Nyheter

Årets Skillingarydsbo utsedd

Nyheter Årets Skillingarydsbo är utsedd och vi kommer att berätta vem  vinnaren är om några veckor.

Det fanns fem slutkandidater att rösta på och detta skedde dels här på Skillingaryd Nu, dels vid årsmötet med Skillingaryds Intresseförening.
Rösterna slogs samman och hade det varit samma poäng för de två främsta hade läsarnas röster avgjort. Nu behövdes inte detta utan en av kandidaterna vann utan att denna utslagsröstning behövde tillgripas.

De fem kandidaterna var i bokstavsordning:

Martin Andreasson. Ordförande i ungdomsföreningen som driver slalombacken. Martin är enormt engagerad och drivande i föreningen och gör allt med uppmuntran och beröm till andra medlemmar. En person som verkligen gör skillnad för bygden!

Kerstin Hasselberg. Hon leder och driver på ett utmärkt sätt Skillingaryds Teaterförening
Den har vuxit och utvecklats stort till nöje för alla kommunbor och närliggande kommuner.

Leo Johansson. Han har svarat för en otrolig utveckling och grym säsong inom skidåkningen 2016, svensk ungdomsmästare bland annat. Fortsätter dessutom tävla för Skillingaryds FK och mer ödmjuk kille får man leta efter.

Christer Malmborg. Denne gigantiske mångsysslare som är en drivkraft för såväl Tofterydsrevyn, Julkonserten i Tofteryds kyrka, hans engagemang inför planerna på ombyggnaden för Tofteryds Missionshus samt arrangerar och deltar i massor av andra begivenheter och ”hyss” i bygden.

Tina Torp-Jensen. (Tina & Översten). Hon gör ett fantastiskt jobb och hennes butik är ett bra tecken på sann företagsanda för att driva företag på en mindre ort. Tina är alltid glad och positiv och man känner sig alltid välkommen i butiken. Utan våra kvinnliga företagare som driver affärsverksamheter i hela kommunen skulle det inte finnas många butiker eller små företag som håller vårt samhälle i liv.

 

Martin Andréasson  [1/5]

Kerstin Hasselberg  [2/5]

Leo Johansson  [3/5]

Christer Malmborg  [4/5]

Tina Torp-Jensen  [5/5]

Taggar

Dela