Nyheter

Arne och Hans blev hedersmedlemmar

Nyheter Föreningen Store Mosse Nationalpark har haft sitt årsmöte och utsåg två herrar till hedersmedlemmar.

Foto; Bjärne Mollberg

Styrelsen består av Ewa Karlsson ordförande, Bjärne Mollberg vice ordförande, Egert Fransson sekreterare, Lars Magnusson adjungerad kassör. Alf Ask, Elisabeth Gustafsson, Anita Mårtensson är föreningens ledamöter. Suppleanter är Erik Lundkvist och Arne Andersson Avgick ur styrelsen gjorde Jan-Olof Karlsson, Gunilla Pettersson, Solveig Johansson samt Lars-Göran Magnusson som hastigt avled i januari. 

Stadgarna har uppdaterats och ändringarna godkändes av årsmötet. För att de ska antas krävs ett extra årsmöte, detta är kallat till 20 mars 2019 i samband med ordinarie månadsmöte. Som Hedersmedlemmar har Arne Andersson och Hans Fransson utsetts och gratuleras med blommor och tavla.

Egert Fransson visade bilder och berättade om fjällvandring. Ett 70-tal medlemmar fick information om nationalparken och vad de halverade anslagen innebär för driften av parken. Carina Härlin, Dan Käll och Patrik Wandin från länsstyrelsen informerade och tackade föreningens medlemmar för värdefullt volontär arbete.

Ewa Karlsson
Ordförande 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *