Nyheter

Audio Video i Vaggeryd upphör

Nyheter När det flanerades i Vaggeryds centrum i lördags möttes folk av ett besked på dörren till Audi Video att butiken upphör.

Audio Video  [1/2]

  [2/2]

Vi tog en tur till torget i Vaggeryd och pratade med lite folk som njöt av sensommarsolen. Det var flera som funderade över det faktum att affären läggs ned. Många överraskades av att det kom utan förvarning men trodde att konkurrensen från stora kedjor och handel på nätet kan vara en orsak. Flera av näringsidkarna runt torget blev lika överraskade som alla andra. Det kom som en blixt från klar himmel, säger en av de som vi talade med.

Enligt uppgift kommer ägarna, som driver en Audio Video-butik i Vetlanda, att koncentrera sig på den butiken.

Taggar

Dela


13 reaktioner på Audio Video i Vaggeryd upphör

Lokalen blir ju förresten perfekt till en supermysig Pub! Med lite fina tilltugg o smårätter till ölen och normala öppettider.
En bra plats att umgås o koppla av, precis som det finns i Sk-ryd ,( Teds samt Saturnuskällaren..)
Man är ju inte alltid sugen på middag utan kanske bara ett glas vin o trevligt sällskap.

Jo, Gunbritt, om du handlar en stor TV är det ngt jobbigt att bära den hem om du bor en bit bort. bra med p-plats då. Nu är dom få alltid upptagna. Servicen var f ö obefintlig med dom nya ägarna. Branschkunnighet samt service (detta utdöende fenomen) är a och o. Handlar gärna lite dyrare på hemmaplan men då måste det finnas service, i motsats till nätet.

Har varit två gånger i butiken sedan det blev nya ägare.
Första gången skulle jag köpa en I-pad men blev inte väl omhänder tagen utan kände mig varför går du inte.
Åkte till Jönköping och köpte en.

Andra gången ville jag har hjälp med nya ledningsdragningar till TV. Inga problem vi ringer nästa vecka för att utföra uppdraget.
Efter tre månader har ingen ringt.

Nu har Edqvist ITservice utfört uppdraget efter tre dagar.

Handlar där du bo.

Passa på nu Mats, måste vara en klockren lokal för systembolaget.

Hinner du öppna det innan söndag så röstar jag på dig!

Är tyvärr inte förvånad, jag handlar alltid på orten, och skulle köpa en TV, blev lovad att den skulle komma hem flera gånger, men till slut tröttnade jag. Service är a och o, men detta blev inte bra….

Mats O, jag har handlat TV apparater och telefoner hos de tidigare ägarna Nordh för att jag alltid fått bra service där och för att gynna den lokala handeln.

Håller med Ingmar, var där och och frågade om en grej.
Expediten hade ingen aning men lova att han skulle fixa detta med Samsung.
Hörde inte av honom, men fick hjälp med det direkt av Media Markt.

Men kära nån, varför klaga här. Hade väl varit bättre att gått in i butiken och sagt till istället om man har klagomål
Det är inte det lättaste tyvärr att vara egenföretagare i Vaggeryd. Helst ska allt vara som det alltid varit här i vaggeryd. Jag tror att de som nu valt att lägga ner butiken kan hålla med mig och de har nog inte haft det jätte roligt när många kunder svikt och inte valt att handla där mer efter att nord sålde verksamheten

När man är ny ägare så måste man bjuda till lite men det har inte dom här gjort utan man har inte känt sig välkommen utan mest besvärande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *