Nyheter

Bil har voltat på Boarpsvägen

Nyheter Klockan 14.11 inkom larm till SOS om att det inträffat en singelolycka med personbil som voltat. En person ska vara drabbad och har kommit ur bilen. Texten uppdaterad klockan 15.50.

– Ingen person behövde följa med ambulans för att uppsöka sjukhusvård, säger SOS ledningsoperatör.

Taggar

Dela


16 reaktioner på Bil har voltat på Boarpsvägen

Anonym!

Vid den tiden på dagen finns det definitivt barn som slutat sin skoldag!
Jag tänker inte uttala mig mer i händelsen då jag inte var på plats.
Säger bara tur att ingen blev skadad.

Prövotiden för körkortet är det uppnått eller blir man inte av med det vid olyckor som man orsakar själv?

A.Johansson:

Du blir bara av med körkort på prövotid om du begår ett trafikbrott+böter på det. Jämfört med någon som har gjort klart sin prövotid så hade han eller hon fått sin böter och eventuellt tillbakadraget körkort i X antal månader beroende på trafikbrott och dess allvarlighet.

I med att polisen bedömde att inget trafikbrott har begåtts enligt en kommentar ovanför så behåller föraren sitt körkort, om nu föraren ens var på prövotid till en början är en annan fråga. Jag är tveksam på att du skulle veta det om du nu inte är föraren själv.

JS:

Det var ingen närvarande när olyckan skedde, utan det var boende på gatan som gick ut och var först på plats att hjälpa föraren efter händelsen.

Barnen i kommunen hade väl knappt slutat skolan/förskolan om SOS fick in larmet 14.11, vilket troligen är några minuter efter olyckan. Chansen att träffa ett barn är säkerligen intill obefintligt just vid denna tidpunkten på dygnet.

Sedan har bilen inte ens åkt upp på någon trottoar. Den låg bara kanske 2-3 meter ifrån det påkörda elskåpet. Risken för att föraren fortkörde är nog obefintlig då polisen har skrivit av händelsen och att bilen inte voltat någon längre bit ifrån elskåpet som blev påkört.

Massavis med spekulation och så vidare från folk här, vilka antagligen inte ens var närvarande vid olyckshändelsen eller från folk som bara åkte förbi. Det vill säga folk som kom efter händelsen, som mer eller mindre bara har skapat sin egna version av händelsen utan att ha faktiskt sett olyckan hända eller intervjuat föraren.

Kallas inte det för vårdslöshet i trafik om man kör på ett elskåp och voltar då undrar jag om det var anonym som var föraren! Elskåpet stod inte på vägen utan vid vägen!

Helt ärligt, lyckas man volta efter en sväng på ett elskåp så får man nog fundera ut om man fortfarande ska ge sig ut i trafiken då denna olyckan endast uppstått på grund av att föraren är oförsiktig och inte uppmärksam. Måste bli skärpning på dagens ungdomar som inte kan bete sig i trafiken.

Som sagt elskåpet står på vägen.
Ärendet är avskrivet.
Ingen mobil var inblandad.
Och föraren mår under omständigheterna någorlunda bra.
Tack för att ni frågat om någon blev skadad.

Föraren körde på elskåpet med höger framhjul. Bilen tippade och la sig på taket.
Så det var inget voltande med bilen. Det finns riktiga vittnen
till händelsen. Man kanske ska tänka över vad det är man kommenterar. Särskilt om man inget
har sett själv. Föraren höll dessutom hastigheten som gäller på denna väg.

Men däremot missat vägens bredd när man kan köra på ett elskåp står det på vägen? Eller vid trottoaren? En mobil kanske är orsaken ser många som har den vid örat i Vaggeryd.

Den står på vägen, det gör alla elskåp längs Boarpsvägen. Finns ingen trottoar på höger sida av Boarpsvägen och då ingen trottoarkant att köra på i första hand innan man hade kommit åt ett elskåp.

En intressant fråga här är hur man har lyckats volta med bilen på denna gata? Denna väg är ju enfilig.

Jag och min kompis cyklade hem från skolan när vi plötsligt såg en bil som hade voltat på Bondstorpsvägen, den var svart. Ambulans och brandkår var på plats och Vaggeryds Energi var också där för bilen hade voltat på ett elskåp så det var helt mosat. De fina grannarna hjälpte till och de borde belönas!❤️❤️ All kärlek till de som var med och hjälpte till!🫶🏻🫶🏻❤️😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *