Nyheter

Bilbrand i Vaggeryd

Nyheter Efter midnatt fick SOS larm om brand vid en parkering i Vaggeryd. När polis anlänt visade det sig att en stillastående bil brunnit. Räddningstjänsten släckte branden och ingen person skadades. Det finns i nuläget ingen misstänkt och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Dela


11 reaktioner på Bilbrand i Vaggeryd

Bilen som stod på pendlar parkeringen vid norra avfart till vaggeryd på E4var inte uppeldad, den var ”slaktat” och dumpad där.

Jo, den blev också uppeldad till slut, åk dit och kolla på asfalten. Den slaktade var en annan bil.

Är det på pendlarparkeringen ute vid E4, norra påfarten? Inte inne i samhället. Händer titt som tätt att bilar dumpas där.

Ja tyvärr när kriminaliteten får rot så är det många gånger svårt att få bukt med den. Den biter sig fast i samhället helt enkelt. Kan vara att någon inte betalt beskyddarpengar, skulder och så vidare. Men kan också vara ”pojkstreck” av uttråkade ungdomar som inte har något att göra.

Oavsett väldigt tråkigt men ett tips är väl att försöka parkera sin bil på egen uppfart, upplysta ställen eller där det finns kameraöverakning så mycket det går.

Er kommun?
Ganska små saker som händer i jämförelse med större samhällen, onekligen oroväckande dock

Eller också är det några ouppfostrade virrpannor som härmar Eskilstuna..
De tre som togs där är ju släppta. Det ansågs inte som tillräckligt grovt.
De eldade ju ”bara” på 20 bilar samt byggnader.
Inte särskilt avskräckande.
Låt gärningsmannen betala.

Har denna företeelse kommit till vår kommun också, i så fall har även de kriminella som förstör många samhällen kommit till kommunen. Då är det dags för våra invånare att bli väldigt oroliga.

Stog en utbränd bil på samåkning parkeringen för en dryg vecka sedan. Så detta är 2 ggr på kort tid.

De kriminella har funnits många år i kommunen, men det har ju blivit värre på senare tid tyvärr. Det var ju bara en tidsfråga innan bränderna skulle börja här också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *