Nyheter

Bildextra: Sista dagen på jobbet för Janne

Nyheter I onsdags gjorde Jan Aronsson sin sista dag på Skillingaryds Mekaniska och nu väntar fritid för hela slanten   

  [1/12]

  [2/12]

  [3/12]

  [4/12]

  [5/12]

  [6/12]

  [7/12]

  [8/12]

Hyllad. Privatbild  [9/12]

Alla anstäldllda hyllade pensionären. Privatbild  [10/12]

Privatbild  [11/12]

Gratulationer. Privatbild  [12/12]

Janne har varit en trogen medarbetare på företaget där han började i augusti 2000. Han hade då lämnat Hjortsjöskolan i Vaggeryd där han var fritidsledare 1986–2000

Janne kallas ibland för korpralen och det har att göra med hans allra första jobb. Efter skolans slut och militärtjänst var han från 1979 militär på I  12 i Eksjö men valde senare att utbilda sig till fritidsledare vid folkhögskolan i Värnamo.

På Skillingaryds Mekaniska har Janne framför allt jobbat på packningsavdelningen där nu en annan av de anställda tar över huvudansvaret. Det har skett successivt då Janne de senaste månaderna gått ned till tredagarsvecka.

Janne har under årens lopp spelat fotboll i fler klubbar och även varit ledare i IFK Värnamo, Hillerstorps Goif, Klevshults SK , Skillingaryds IS och Waggeryds IK. Han har även varit innebandyledare i Skillingaryds IK och Jönköpings IK där han framför allt varit massör

Själva idrottskarriären är närmast lagd på hyllan men inte riktigt. Han spelar fortfarande golf och det blir nog lite mer av den varan framöver. Sedan är han en hängiven supporter till Färjestads BK i högsta ishockeyligan så man kan gissa att det blir lite fler ishockeyresor till Karlstad..

Därtill kan man nog räkna med att det blir ännu lite mer engagemang j Skivaryds Samlarklubb där han framför allt tillsammans med kompisen Uffe Svensson har engagemang i inte minst styrelse, sportgrupp och kafeterian. Även kompisen Jörgen Karlsson har börjat engagera sig i Skivaryd.

Skivaryd har inte bara legat Janne varmt om hjärtat, han har haft sitt dagliga jobb ett par våningar ovanför dess lokaler och nog kunnat ana hur det stått till därnere.

Onsdag var sista arbetsdagen och då skulle han ha kallat  ned hela personalen till Skivaryd för avskedsfika men det blev i stället i företagets lunchrum. Mer fika i huset i framtiden för Janne blir ganska säkert hos just Skivaryd.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *