Nyheter

Bildspel och tv från stora skridskodagen

Nyheter Nyårsafton är inte bara en dag då man sitter hemma och firar in det nya året. I Vaggeryd finns en tradition att ta sig till idrottsplatsen med skridskor och kanske med klubba eller boll.

Det var allmän åkning som arrangerades av Vaggeryds IP och Waggeryds IK. Gissningsvis uppemot 400 personer i de mest skiftande åldrar hade kommit denna söndag för att åka skridskor, titta på och helt enkelt bara umgås.

Många grillade korv och det var nästan som att vara på en sjöis. Det var gemytligt på alla sätt och vis.

Även dagarna före nyårsafton var det många skridskoåkare på ”IP”.

  [1/15]

  [2/15]

  [3/15]

  [4/15]

  [5/15]

  [6/15]

  [7/15]

  [8/15]

  [9/15]

  [10/15]

  [11/15]

  [12/15]

  [13/15]

  [14/15]

  [15/15]

Taggar

Dela


7 reaktioner på Bildspel och tv från stora skridskodagen

Instämmer med Skattebetalare, även under nyårsafton hände detta och vi åkte hem.

Det som har börjat som en teknisk anledning till att förbjuda puck har blivit ett drev mot ”hockey grabbar” på bandyplanen.

Sista gången vi var där tyvärr.

Tvivlar på att någon från WIK bad någon med hockeyklubba åka till Movalla faktiskt. Har de däremot använt puck så hänvisas de till andra ställen för sargen håller inte för det helt enkelt. Jag har varit där i 10 år och har aldrig hört detta trots jag använder hockeyklubba! Till och med spelare i SIS ungdomslag accepterar detta utan problem. Ni är välkomna till Vaggeryds IP med eller utan hockeyklubba, bara att följa de enkla regler som det är skyltat om!

Hockeygrabbar är tyvärr inte välkomna där. Våra söner har slutat att åka dit då de vid ett flertal gånger fått otrevliga kommentarer från vuxna personer att de har ”fel klubbor” och att de kan spela på isen som finns ”söderut” (Skillingaryd).

Tror nog att du far med lite osanning faktiskt, är flera som använder hockeyklubbor och till och med i SIS-tröjor! Däremot så får man inte använda hockeypuck för att sargen inte håller för det helt enkelt. Trots detta så är det en del som inte förstår talad eller skriven instruktion om detta och då hänvisas de till Movalla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *