Nyheter

Bildsvep från motormässan

Bildsvep från motormässan

Nyheter   Årets Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia i Jönköping gick i dag av stapeln och vi presenterar här ett bildspel.

Det var mycket folk på plats när mässan öppnade i dag. Bil-, motor- och motorcykelentusiaster med mera flockades till Jönköping. Det var god stämning och många utställare uppger att det varit full fart hela dagen.
– Det har varit jättemycket folk hela tiden, berättar Bibbi Steinert från Queen of the road- ett nätverk för kvinnor som arbetar inom eller är intresserade av transportbranschen.

På plats fanns även Bockebo Light från Bockebo utanför Skillingaryd. Företaget säljer framförallt bilstartare men även biltillbehör och ficklampor.
– Det är en bra plats att marknadsföra sig på, berättar Björn Almgren som demonstrerar produkterna på plats.

Den stora bil- och mcstuntshowen lockade till sig många besökare och trots det småkyligt vädret var stämningen god. Många applåder och mycket gummirester i luften.

Utanför mässan var det dock lite stökigt under förmiddagen med långa bilköer på E4:an och på avfarterna vid Ekhagsrondellen. Det har även inträffat några bilolyckor och en person har förts till sjukhus.

Mässan fortsätter hela helgen och avslutas sedan på måndagen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *