Nyheter

Bilolycka i Vaggeryd

Nyheter SOS larmade klockan 21.53 om att en bil hamnat på taket på Götaforsvägen i Vaggeryd. 35-årig kvinna fördes till sjukhus med lindriga skador. Uppdaterat

Uppdaterad kl 11.52;

– Kvinnan som är i 35-årsåldern, chockades och fördes till sjukhus med ambulans med lindriga skador initialt. Personbil körde av vägen och voltade, hamnade på taket av okänd anledning. Räddningstjänsten stängde av vägen förbi olycksplatsen. Vi ringde efter bärgare. Vi misstänker inget brott men skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik, berättar Angelica Israelsson Silfver presstalesperson hos polisen.

Läsarbild: Ingvar Gustavsson

Taggar

Dela


16 reaktioner på Bilolycka i Vaggeryd

1. Skaffa fakta innan ni skriver här
2. Sluta leka Aftonbladet ni vet ingenting vad som hände eller hur det gick till. Att döma någon bara så där innebär det att det är något fel på er.

Händelsen rubriceras och anmäls av polis som vårdslöshet i trafik, anmäld person bör känna stor tacksamhet att ingen annan person blev inblandad, utom hon själv.

Som några inklusive jag skrivit så vet vi faktiskt inte orsaken till olyckan. Vissa kör så oförsiktig så de hamnar på trottoar, kanske är så att man vart tvungen att väja för något som gör att man hamnar på trottoar.
Vill gärna uppmana: Döm inte innan man faktiskt vet vad som hänt.

Frågande :
När man inte vet grundorsaken skall man kanske inte hoppa på en människa i så grova ord.
”Att ta körkortet för all framtid”.

Sedan är det bra att polisen gör sitt arbete. Vi litar på att polisen har kompetens och kan sitt arbete.

Förstår din oro med trafikproblemet med ”höga hastigheter” där våra barn vistas. Det är en annan sak. Något jag instämmer att vi måste hålla oss till lag och ordning, hastigheten.

Synnerligt bekymrande att inte hålla hastigheten- det gäller andra vägar också.

Men otroligt tråkigt att behöva läsa sådana negativa kommentarer, dra förutfattade slutsatser när man inte har hela informationen.
”ta körkortet för all framtid”.

Ha nu en fin sommardag! ☀️

Har den förrädiska ”sommarhalkan” varit framme igen? Hur kör man om man hamnar på taket inne i ett samhälle. Personen ifråga är tydligen inte lämplig att framföra ett fordon och måste fråntas sitt körkort för all framtid. Men man är inte på något sätt förvånad när personer kan passera förskolor med 30km/timmen-skyltar i 80-90 km/timmen. Vår kommun är laglöst land när det gäller hastighetsbegränsningar. Vi är tyvärr inte ensamma om detta. Gert Jonssons uppmaning att visa hänsyn funkar uppenbarligen inte. Vad gör våra styrande då? Uppenbarligen inget.

Likaledes förundrad.
Har även skickat mail till polisen om önskad uppsyn på ”trafikvett” i centrum; ICA:s stora parkering där färdriktning är utmärkt med tydliga pilar – men de flesta döljer inte det och man riskerar att bli påkörd, ”gåfarts-områden” =7km/tim (ja, sju (7)!!!) där man kan bli ilsket tutad på, även omkörd!! även om man själv råkat närma sig 10 km/tim!! Skärpning Vaggerydsbor på trafikregler, speciellt hastighet men även placering och färdriktning!! Eller återlämna körkortet…

Vet du orsaken till olyckan? Tycker oxå konstigt att bil hamnar på taket inne i ett samhälle. Men vågar inte kommentera om personen är ovårdslös innan jag faktiskt vet vad som orsakade den.

Då kan du som är så duktig engagera dig i politik så kanske det blir bättre. Sitt inte och läs utan kämpa och gör något då. Alla ska ha något att skriva men när det händer något som era ögon ser då är ni tysta allihopa, men diskutera kan ni.

Du som kommenterar så negativt borde först och främst skaffa dig ett liv! Man kan inte kommentera negativt när man inte vet vad som har hänt! Jag hoppas innerligt att det händer dig detta en vacker dag och att de dra in ditt körkort för all framtid. Personen körde lagligt! Nästa gång du kommenterar något negativt så tar du reda på hela sanningen först!

Förstår inte varför är folk så snabba med att döma när man inte ens vet vad som har hänt!? Ta reda på den sanna faktan först innan man uttrycker sig! Men detta är Vaggeryd i ett nötskal skal. Men det är väl så när folk har inget för sig och hittar på historier som inte ens stämmer! Ta en funderare först innan du kommenterar!

Det är enkelt att bygga sig en helt egen uppfattning på morgonen och tro det ena efter det andra. Men att ta reda på fakta är väldigt svårt tydligen. Att bara gnälla är ännu enklare. Tror du behöver rannsaka dig själv och hitta något ljust i livet. För det enda jag kan läsa utav din text är mörker. Kan inte vara enkelt att leva så. Men allt är OK så länge man får vara Anonym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *