Nyheter

Bra drag hos XL Bygg

Nyheter XL Bygg har haft öppet några månader i Vaggeryd och har fullt upp

Emil Fors  [1/4]

XL Bygg  [2/4]

Lagret är nästan klart  [3/4]

men det saknas lite  [4/4]

Någon gång på nyåret nåddes vi av nyheten att XL Bygg skulle etablera sig i Vaggeryd. Det kom snabbt upp några skyltar om vad som var på gång och sedan tog det fart. De byggde om lokalen för att passa företagets profil och de köpte till mark bakom fastigheten för att expandera. Någon månad efter att butiken hade öppnat var de klara med bygget av höglager och plocklagret där du åker igenom med bil och släp om så behövs.

– Det har gått fantastiskt bra, säger Emil Fors som är platschef i Vaggeryd. Han kommer närmast från en tjänst på dåvarande XL Bygg i Jönköping. Han ställer också en retorisk fråga där han frågar sig om marknaden för byggvaruhus är omättlig.

– Vi är i slutfasen av lagerbygget och har listlagret kvar att färdigställa, säger Emil och ser fram emot att allt finns på plats.

De har haft många kunder och det beror sannolikt på att trakterna i och runt Vaggeryd är expansiva med många nyinflyttade som vill sätta sin egen prägel på bostaden. Dessutom har det varit semesterperiod och då vaknar den lille hantverkaren i många fastighetsägare.

– Det är sant, enligt Emil Fors och tillägger att hans och personalens uppgift inte enbart är att sälja byggvaror. De lägger också mycket tid på rådgivning och emellanåt lite kuratorsarbete när kunden kommer tillbaka och det inte blivit riktigt som de tänkt sig.

På XL Bygg ser man fram emot en het höst för att bli en naturlig del av den heta bostadsmarknaden i Vaggeryds kommun.

Taggar

Dela


1 reaktion på Bra drag hos XL Bygg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *