Nyheter

Bra rabatter i Vår lilla stad

Nyheter Nu är årets rabatthäften från Vår lilla stad, klara för försäljning. – Här kan sparas in många tusenlappar, berättar Gisela Skoog, projektledare.

– Det är så många bra erbjudanden i årets häfte. Jag lovar att man kan spara minst 5000 kronor om man använder alla årets kuponger, säger Gisela Skoog som är projektledare för rabatthäftena.

37 företag och föreningar från kommunen är med i årets häfte och flera är nya för året. Det finns erbjudanden både för shopping och för evenemang. Rabatterna i häftet gäller från första april till sista oktober i år och häftet kostar 200 kronor.

– Detta är ett jättebra sätt att främja våra lokala föreningar som tjänar 100 kronor per häfte som de säljer. En riktigt bra inkomst till föreningen. Just nu är det sju föreningar som anmält intresse att sälja häften och det är WIK, SIS, Jönköping-Vaggeryds travsällskap, Vaggeryds Bordtennisklubb, Bratteborgs Ryttarsällskap, Bågskyttarna Vaggeryd och Skillingaryds Frisksportsklubb.

– 1200 rabatthäften är upptryckta och klara för försäljning och vi hoppas att alla kommer att gå åt, avslutar Gisela Skoog.

Så här ser årets rabatthäfte ut 2024.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *