Nyheter

Buskörning och däckexplosion

Nyheter Polisen har det senaste dygnet fått göra flera ingripande i Vaggeryds kommun. Dock var ingen av dessa av allvarligare art.

En första utryckning gjordes i går kväll till ICA i Vaggeryd. Där hade en person larmat polisen efter att en mc-förare buskört utanför butiken. Enligt uppgifter ska det handlat om en crossmotorcykel som framfördes lite väl vilt utanför ICA-butiken. Polisen åkte till platsen men lyckades aldrig få tag i föraren.

Vid 19.50 i går kväll skedde en viltolycka på E4:an. Det var vid avfarten till Klevshult som ett rådjur tagit sig förbi viltstängslet och kommit ut på vägen. En personbil körde på djuret, som avled på platsen. Ingen person skadades vid olyckan, men bilen fick en del skador.

En del skador, men dock bara materiella blev det också efter en däckexplosion på E4:an i dag. Det var vid utfarten av trafikplats Krängsberg som en långtradare råkade ut för en däckexplosion. Tur i oturen kunde fordonet köra åt sidan så att den inte hindrade trafiken på Europavägen. När polisen kom till platsen kunde de bistå bärgare som förde bort fordonet fån platsen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *