Nyheter

Buss i olycka på E 4:an – väg avstängd

Nyheter Larm inkom till SOS klockan 09.26 om en ny trafikolycka på E 4:an utanför Skillingaryd, i norrgående riktning. Enligt meddelandet är det en buss och lasbil som är inblandade. Mycket halt väglag rapporteras. Vägen avstängd i norrgående riktning mellan Klevshult och Skillingaryd. Skadeläget är oklart och texten kan komma att uppdateras.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Buss i olycka på E 4:an – väg avstängd

Det finns dom som idiotförklarar sig själva genom att uttala sig offentligt.

Linje 500 som trafikerar Jönköping-Värnamo t&r kör cirka 550-600 mil om dagen måndag till fredag samt relativt många mil även lördagar och söndagar. Att dom skulle råka bli inblandade i en incident på alla dessa mil är inte särskilt ”förvånande”…

Att köra buss och lastbil på moddiga vägar är p.g.a fordonets vikt långt mycket säkrare än att köra personbil. Det är inte något större problem för ett tyngre fordon att göra t.ex. filbyten över moddsträngar innan omkörning. Många gånger när man som personbilsförare känner ett obehag vid dessa tillfällen, så får man tänka på att förare av tunga fordon har en helt annan känsla för vad fordonet klarar av!

Tror just du dig veta orsaken till just denna incident? Meddela i så fall polisens utredare, de uppskattar säkert dina åsikter!

Jag är i alla fall så glad och tacksam över det fantastiska jobb som våra busschaufförer gör dagligen för oss! Kämpa på ni kvinnor och män ute på vägarna, ni gör ett fantastiskt jobb!

Svar till Lars Seger:

Det är inte bara 500-linjen som kör på E 4:an. Det är även många andra bussar där också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *