Nyheter

Centrumhandeln i Vaggeryd mår bra

Nyheter Vi gav oss ut för att ta temperaturen på handeln i Vaggeryd och den är hög. Mycket tack vare de presentkort som kommunen delade ut till sina anställda

Linnéa Ireklint och Ida Jakobsson

Det finns flera butiker runt torget i Vaggeryd som upplevt goda dagar under våren och sommaren. Många har valt att handla kläder och skor med mera på hemmaplan av väl kända skäl. Coronapandemin har slagit hårt mot många butiker i de större städerna men det verkar som att butiker på mindre orter klarat sig bra. Det finna säkert många skäl till det, folk har inte kunnat åka till shoppingcentra med anledning av de rekommendationer som kommit från våra myndigheter och näthandeln har inte växt lika mycket på mindre orter som har ett utbud av varor som efterfrågas.

People I Vaggeryd med kläder för herrar och damer upplever att de har haft en god tillströmning av kunder under våren och sommaren och just nu pågår rean som lockar flera att fynda.

– Ja, vi har haft en bra vår och sommar säger Linnéa Ireklint när hon och Ida Jakobsson plockar iordning i butiken för att välkomna kunderna.
Hon berättar också att de märkt av ett ökat tryck i samband med att kommunen gav presentkort till alla anställda, presentkort som gällde för köp av varor och tjänster inom kommunens gränser.

– För oss har det verkligen gjort skillnad, menar Linnéa och under våren var det en strid ström av nya och gamla kunder som nyttjade de 300 kronor som man fick att handla för.
Hon menar att det säkert fanns en och annan som fick upp ögonen för butiken tack vare detta.

Flera andra butiker berättar att de upplevt samma sak, möjligen inte i så stor omfattning som People och några till.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Centrumhandeln i Vaggeryd mår bra

Jag önskar att alla inom vården kunde få dubbla lönen som dom sliter, så att påstå att jag missunnar dom presentkorten är vansinnigt.

Men någon gång vore det bra om vi fattigpensionärer, vi med 3 000-8 000 kr/månad, kunde få någon liten guldkant i livet..

Eller så kan man glädjas med de som fått presentkorten? Missunnsamhet och avundsjuka är bara trist, det vinner ingen på. Välj glädjen!

Finns dom som sliter dag och natt för att få ihop skatten till dom kommunanställda också, vi kan vara värda 300 kronor i skattesänkning per år kära medborgare.

Det är en helt okej bedömning. Dessutom så är det tyvärr så att de som sliter för att det ska komma in kommunalskatt får slita extra hårt tack vare den kapitala misskötseln av kommunens ekonomi.

Och du anser Björn att personalen i kommunen inte var värda de 300 kr?! De som sliter som djur dag och natt för att övriga samhället ska gå runt!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *