Nyheter

De håller ställningarna i semestertid

Nyheter Igår berättade vi om det öde Vaggeryds centrum, men det finns de som håller öppet

Vaggeryds torg  [1/3]

Emma Galvéus på People  [2/3]

Melissa Åkesson på City-Skor  [3/3]

Igår morse publicerade vi en artikel om det öde Vaggeryds centrum. Nu har vi följt upp det och kan konstatera att det finns faktiskt de som håller butikerna öppna till gagn för ortsbor och turister.

Förutom blomsterhandeln, en frisör, ett matställe och byggvaruhandeln så finns det mera att besöka. Vi tog en promenad och hamnade först på People där Emma Galvéus jobbar under sommaren.

Hur är sommarkommersen?

– Det är ganska bra, säger Emma samtidigt som hon expedierar kunder. Hon berättar att de har sommarrea och att de besöks av en hel del turister. Det handlar om besökare från Danmark, Tyskland och Nederländerna men också en hel del svenska turister på genomresa. Visst är det olika tryck olika dagar, men det är helt naturligt menar Emma Galvéus.

Samma bild av läget får vi när vi besöker City-Skor där Melissa Åkesson huserar under sommaren. När sommarrean drog igång ökade antalet besökare från närområdet. Turister har de haft i butiken under hala sommaren och det kommer nog att förbli så avslutar Melissa innan det är dags att ta betalt från en kund i butiken.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *