Nyheter

Det blir inga kolonilotter

Nyheter Motionen från Klas Gustavsson (EMP) om att kommunen bör se till att kolonilotter finns fick avslag hos tekniska nämnden.

Arkivfoto

– Vi avslår motionen. Det är ingen som har efterfrågat och vi kan inte anlägga kolonilotter om det inte finns intresse, säger Jerry Karlsson (L) ordförande i tekniska nämnden.

Det var i slutet av januari som Klas Gustavsson (EMP) lämnade in förslaget om att kommunen ska upprätta kolonilotter i Skillingaryd för uthyrning till privatpersoner och kommunal verksamhet och där kolonilotterna skulle samordnas i föreningsform och kanske av kommunens sociala verksamheter.

Tekniska nämnden känner inte till någon efterfrågan av detta i Skillingaryd idag och om efterfrågan kommer nämnden till kännedom ska tekniska medverka för att utreda möjligheterna gemensamt med eventuell förening av uppnå en bra verksamhet. Tekniska nämnden avslår därmed motionen och föreslår kommunstyrelsen göra detsamma.

Taggar

2 reaktioner på Det blir inga kolonilotter

Att det inte är efterfrågat betyder inte nödvändigtvis att det inte finns intresse. Be det kommunägda bolaget VSBO att fråga sina hyresgäster på t ex Brända Tomten så kanske det blir efterfrågan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *