Nyheter

Duktiga majblommeförsäljare i Vaggeryd

Nyheter I år har majblommeförsäljningen varit väldigt annorlunda men en fantastisk försäljning har barnen i Vaggeryd gjort ändå

Vi har inte sett några barn som sålt majblommor, istället har barnen skapat egna webbshopar och sålt blommor genom att dela länkar på sociala medier, mail och sms. Dessutom har förra årets blomma sålts eftersom förra årets insamling ställdes in på grund av pandemin.

– Men barnen i Vaggeryd med omnejd, där Bondstorp, Byarum, Hok och Svenarum, räknas in, har varit energiska. De har samlat in hela 92 278 kronor! Ett fantastiskt resultat med de förutsättningar som vi haft i år. Under normala omständigheter har insamlingen som mest nått upp till 150 000 kronor, berättar ordförande för lokalföreningen i Vaggeryd Ann-Christine Vilsson.

– Vi hoppas att företag kan skänka pengar till oss för det är nu fler barn som är i behov av hjälp, mycket på grund av pandemin, avrundar Ann-Christine Vilsson som är ordförande i lokalföreningen i Vaggeryd.

Fotnot; Under resten av maj månad pågår en digital insamling. På sociala medier delas QR-koder (obs välj Vaggeryds lokalförenings QR-kod) via vilka man kan swisha in ett bidrag. Då får man också en digital blomma som är årets blomma, tiger och zebrarandig.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *