Nyheter

Efter hem- och byggmässan

Nyheter Det har gått några veckor sedan mässan och nu har intrycken smälts

Bengt Carlsson och Stefan Aronsson

I början på mars månad genomfördes hem- och byggmässan i lokalen där Coop huserade förr. Initiativtagarna Stefan Aronsson på Happy homes och Bengt Carlsson på Beijers chansade på ett oprövat kort och det visade sig vara ett lyckokast. Mässan samlade många utställare och besöktes av uppemot tvåtusen glada människor. I veckan samlades de ansvariga för mässan för en summering.

– Vi har enbart fått positiva reaktioner, säger Stefan och Bengt och tycker att slutresultatet överträffade alla förväntningar. De säger att det kunde gått hur som helst eftersom det var en helt ny satsning.

De har fått enbart positiva reaktioner från såväl utställare som besökarna och succén har fått spridning genom de utställare som var inbjudna av Happy homes respektive Beijers. Dessutom visade det sig att de butiker i Vaggeryd som hade extra öppet den lördagen hade en kundtillströmning hela dagen, även på eftermiddagen.

Blir det en uppföljning nästa år?

– Det är för tidigt att säga, säger de bägge och hoppas och tror att lokalen har permanent verksamhet vilket begränsar möjligheten för var finns en lika bra lokal att finna. De menar också att de kan bli svårt att matcha årets mässa då det troligen skulle bli väldigt höga förväntningar på en uppföljare, men osvuret är bäst avslutar de glada mässgeneralerna

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *