Nyheter

El-Agenten utökar sortimentet

Nyheter Vitvaror, eltandborstar, rakapparater, kaffemaskiner, strykjärn, tv-apparater med mera finns numera på Storgatan i Skillingaryd. – Järnhandelstänket finns fortsatt i mig, säger entreprenören och företagaren Jörgen Johansson.

Just nu är El-Agentens två tredjedelar butikslokal och resten är lager. Framtidsplanerna från företagar-Johansson är att kunna bygga ut lokaler med nytt lager och använda befintliga lager till utökad butiksdel, men innan det blir klart har nya produkter kommit in i butiken. Något som inte finns att handla någon annanstans inom kommunens gränser.

– Vi har gått in under Euronics och det är en kedja som finns på, kanske två orter, till i länet. Skillnaden mellan Euronics och andra kedjor är att man inte ställer några krav på mig. Jag bestämmer helt och håller vad jag beställer hem. 

– Nu har jag allt från allt i vitvarusortimentet till småel som rakapparat, strykjärn och tandborstar. Jag har även tillgång till övrig elektronik såsom tv-apparater, men det kommer jag kanske inte satsa på just nu, men det finns möjligt att ta hem. 

– Jag har fortfarande järnhandelstänket i mitt huvud att vi kommer att ha lite av varje i vårt sortiment. Man ska kunna handla på hemmaplan. Nu är jag uppe i mellan 4 000 till 5 000 artiklar. Euronics förhandlar med andra märken och jag är inte påtvingad något utan erbjuds att sälja alla märken de i sin tur har förhandlat med. Den dealen tycker jag är bra. Skulle jag gå under exempelvis Elon, som är en annan kedja. skulle jag behövt att ändra min butik så att den blir lik de andra, och det vill jag inte, summerar Jörgen Johansson. 

Jörgen Johansson lanserar nytt i butiken

Taggar

Dela


9 reaktioner på El-Agenten utökar sortimentet

Heja Er 👍👍
Även vi från Korsberga gillar detta.
Kör hårt.
Vi kommer och handlar.
👍🥸👍 👩‍🌾

Vi får vara rädd om företagare som vill driva affär i Skillingaryd för de behöver allt stöd som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *