Nyheter

Eldsjälen Peter uppmuntrades för sitt fina arbete

Nyheter Varje år uppmärksammar (KD) någon som gjort något extra och delar ut en alla hjärtans dag-tårta. I går fick Peter Johansson i Vaggeryd besök av Thomas Axelsson (KD).

Thomas Axelsson lämnar över tårtan till Peter Johansson. Foto: Privatbild

(KD) vill uppmärksamma någon varje år som gör ett fantastisk arbete. I år uppmärksammades Peter Johansson för ”sitt stora och långa engagemang i föreningen, och outtröttliga arbete med allt från skötsel av Vaggeryds Idrottsplats till idrottsverksamheten. Han gör allt arbete helt ideellt och med en brinnande entusiasm. Han drivs av medmänsklighet, vilja och att fortsätta utveckla både förening och idrottsplats”.

– I år har vi på Alla hjärtans dag valt att uppmuntra en eldsjäl som heter  Peter Johansson. Han är uppskattad och en starkt engagerad person inom WIK i Vaggeryd. Många har påtalat för oss att Peter är en lämplig kandidat. Vi kan bara hålla med, säger Thomas Axelsson (KD).  

Peter Johansson blev minst sagt överraskad av besöket.

– De ringde mig i lördags kväll och förvarnade. Jag har många järn i elden och för att jag skulle vara hemma så var det nästan tvunget att meddela mig innan, säger Peter som under lördagskvällen inte visste vad det handlade om.

– Jag tycker inte mitt arbete är så speciellt. Är man med i något ska det vara till 100 procent, sån är jag. Man kan ju inte vara med i en förening om man inte bryr sig. När jag fick besök i går, blev jag väldigt glad och hedrad. Nu i efterhand känner jag mig stolt. Det var verkligen kul och tårtan var jättegod, avrundar årets uppmärksammade eldsjäl Peter Johansson.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Eldsjälen Peter uppmuntrades för sitt fina arbete

Verkligen välförtjänt. Stort grattis Peter. Hoppas du bjussade Eva på tårtan, du vet bakom varje engagerad/framgångsrik man… Kram.

Ett mycket bra val av KD. Peter är verkligen en eldsjäl som förtjänar uppmärksamhet för sitt idoga och engagerade arbete. Grattis Peter!
Mvh
Ewa

Ett mycket bra väl och ett stort bevis på att även den lille i samhället syns. Peter är en man med ett stort hjärta och har stor empati och jag vet precis som Peter att han gör allt med 100 procent. Det är det jag och många med mig gillar med Peter. Så all heder till dig Peter och jag hoppas att tårtan smakade bra.
Med vänliga hälsningar/ Patrick Åhlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *