Nyheter

En fest där alla bjuds in

Nyheter På onsdagkväll bjuder Frälsningsarmén in hela Skillingaryd till en stor familjefest på ungdomsgården i Fåglabäck – en fest där alla är inbjudna

Familjefestkuponger från Frälsningsarmén

Det är första året som Frälsningsarmén bjuder in till denna stora fest där alla barn och föräldrar får möjlighet att prova på olika aktiviteter och möta ledare och barn som på olika sätt är engagerade i Frälsningsarmén. Till exempel finns Frälsningsarméns scouter på plats för den som vill testa på vad scouting är och är man nyfiken på att prova att spela blåsinstrument finns möjlighet att testa det. Dessutom kommer det bland annat grillas korv, bjudas på ansiktsmålning och dessutom kommer en sockervaddskiosk kommer finnas på området.

Under helgen har Frälsningsarmén funnits ute och delat ut närmare 500 inbjudningar direkt i brevlådor runt om i Skillingaryd – en inbjudan som dessutom innehåller en kupong för gratis sockervadd! Men, hälsar Margareta Claesson från Frälsningsarmén som organiserar familjefesten: ”Alla är välkomna, och har du inte fått någon sockervaddskupong i brevlådan får du en vid grinden när du kommer! Till denna fest är alla inbjudna!”.

Familjefesten äger rum onsdag 21 augusti med start klockan 17.30 på Frälsningsarmén Ungdomsgård i Fåglabäck.

Fotnot; Pressmeddelande från Frälsningarmén

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *