Nyheter

Fin utmärkelse till Tallnäs

Nyheter Stiftsgården Tallnäs utanför Skillingaryd har fått priset Traveller Review Awards 2023.

Utmärkelsen delas ut av Booking.com och handlar om att hylla deras partners som gjort allt och lite till för att ge resenärer oförglömliga minnen.

– Det är gästernas recensioner som har gett oss den här utmärkelsen och det är ju jätteroligt. Vi har fått väldigt fina recensioner från våra gäster, berättar Emil Qvarnström som är vd på Tallnäs.

– Priset är jätteroligt att vi fått. Det visar på att vårat arbete ger resultat och att mina kollegor gör ett fantastiskt jobb med att skapa situationer och möjligheter för gäster att trivas. Vi ser också att många gäster kommer tillbaka och att de bor här längre tid och det är ju väldigt kul, fortsätter Emil.

– Det händer grejer här hela tiden. Vi har startat ett samarbete med kommunens bibliotek och under våren kommer vi att ha flera författarsamtal och vi börjar med Jeanette Höglund i februari som är kombination med after work. Annika Östberg kommer i mars och Björn Ranelid i maj.

– Quizkvällarna fortsätter vi med och i kväll är första tillfället för året. Det kommer också att bli temakvällar, konsert och mycket annat roligt, avslutar Emil.

I ett brev från Booking.com kan man bland annat läsa: ”Denna utmärkelse visar hur mycket dina gäster värdesätter de speciella ögonblick du hjälper dem att skapa. Den är också vårt sätt att tacka dig å deras vägnar och dela denna glädje med miljontals andra resenärer.”

Vi säger stort grattis till Stiftgården Tallnäs!

Emil Qvarnström till vänster med några av sina medarbetare på Stiftsgården Tallnäs.

Taggar

Dela


Läs mer

Emil är ny vd på stiftsgården: ”Jag är obotlig optimist”

2 reaktioner på Fin utmärkelse till Tallnäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *