Nyheter

Flera fordon i olycka – två till sjukhus

Nyheter Larm inkom till SOS klockan 09.55 att flera fordon är inblandade i en trafikolycka på E 4:an mellan Skillingaryd och Vaggeryd i norrgående riktning. Texten uppdaterad

Text uppdaterad kl 11.10; En bil ska ha kolliderat med ett råddjur och i samband med detta ska ytterligare två bilar ha kolliderat.

Text uppdaterad kl 11:30 Två personer har förts till sjukhus med ambulans. Totalt var det fem personer i sammanlagt 3 bilar var inblandade i olyckan. Räddningsstyrkor från Vaggeryd och Skillingaryd larmas till platsen tillsammans med ambulanser. Under räddningsarbetet stängdes vägen av helt i norrgående riktning. 2 personer medföljde ambulanserna till sjukhus. Samtliga bilar fick bärgas från platsen.

Polisen skriver två anmälningar skrivs gällande denna händelse. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas. Sedan kommer även en anmälan gällande ej anpassat avstånd till framförvarande fordon att skrivas.

 

Taggar

Dela


2 reaktioner på Flera fordon i olycka – två till sjukhus

Något måste göras mycket olyckor i Vaggeryds kommun på E 4:an. Kolla över viltstängsel omgående statistiken för kommunen är hög

Men är det inte anpassad hastighet som gäller även avstånd? Eller är det fri hastighet som gäller beroende vad för bil du har? Många håller inte avstånd eller gällande hastighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *