Nyheter

Flytten närmar sig för Beijers

Nyheter Måndagen den 30 januari blir en stor dag för ”Bengt på Beijers” och hans fem medarbetare. Den dagen öppnar Beijers i helt nya lokaler och blir granne med Happy Homes nybygge på Hammarvägen 2 i Vaggeryd.

Bengt ser fram emot öppningen  [1/6]

Kunddisken i den nya lokalen  [2/6]

Hyllor som ska fyllas  [3/6]

Den stora butikslokalen och på andravåning kontor med mera. Vissa kontor finns även på bottenvåningen  [4/6]

Från andravåningen ned mit butiken  [5/6]

Avdelningen för virke och mycket mer  [6/6]

Beijer Vaggeryd har funnits i de nuvarande lokalerna på Järnvägsgatan i centrala Vaggeryd sedan 1946 men nu är det dags för moderna lokaler.

– Vi har öppet till 20 januari och har sedan stängt 21–29 januari för att öppna i våra nya lokaler den 30 januari, säger Bengt ”på Beijers” Carlsson.

På Hammarvägen alldeles intill järnvägen finns numera det nya affärshus som Bengt tror kommer att betyda mycket för verksamheten.
– Vi kommer att ha samma sortiment men lite bredare. Som exempel har vi haft fem uteplatser för virke med mera men får nu 100 inomhus. Utomhus blir det i stort sett endast tryckvirke och sten.
Kunder kommer till och med att kunna köra in sitt fordon i den del där det ska finnas virke med mera, kunna lasta, betala och sedan köra vidare.

I själva affärslokalen blir det ett koncept som har Beijers över sig.
– Lite blir det som i den nya butiken i Borgholm, men något mindre, och vi har haft hjälp av en butiksutvecklare säger Bengt när han berättar i den just nu ödsliga lokalen.

Det blir närmast helt ny inredning men en del tar man med sig från den gamla lokalen. Den flyttas den vecka man håller stängt på Järnvägsgatan inför nyöppnade den 30 januari.

Kunder får en liten kaffehörna och den kan även användas för exempelvis byggare som kanske vill sitta någonstans för sin frukost.

Det finns även en andravåning på 200 kvadratmeter som är för personal och kanske försäljare. Här finns konferensrum, lunchrum, omklädningsrum och fyra kontor.

Själv invigningen planeras till fredagen den 3 februari men då ska man ha haft öppet i några dagar.

Taggar

Dela


1 reaktion på Flytten närmar sig för Beijers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *