Nyheter

Förare saknade körkort

Nyheter Polisen stoppade ett par minuter in på måndagsdygnet en bil som kom körande på Södra Trädgårdsgatan i Skillingaryd.

Bilen kördes av en kvinna i 25-årsåldern. Vid närmare kontroll kunde polisen konstatera att hon saknade körkort. Detta var inte första gången hon körde bil utan körkort. Hon är därför delgiven misstanke om grov olovlig körning.

I bilen fanns också en passagerare, en kvinna i 30-årsåldern. Även hon har efterräkningar att se fram mot efter nattens bilfärd. Hon delgavs nämligen också en misstanke av polisen. I det här fallet om  tillåtande av olovlig körning”

En kvinna i 25-årsåldern är nu misstänkt för grov olovlig körning, efter att polisen stoppade henna i natt. Arkivfoto

Taggar

Dela


2 reaktioner på Förare saknade körkort

Ja, vad är det för fel på folk? Tycker man får läsa artiklar ofta om människor som kör bil utan körkort, onyktra, drogpåverkade… Ge fasen i att hoppa i bilarna och köra då!! Jag vill INTE läsa om någon dödsolycka pga dessa puckon…

Utmärker sig Skillingaryd i statistiken för olovlig körning? Genom att läsa Skillingaryd.nu får vi läsare uppfattningen om det. Känns inte kul att vistas på vägarna i Skillingaryd just nu… beslagta fordon vid upprepade körningar vore förmodligen det enda rätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *