Nyheter

Försenad öppning av viktig korsning

Nyheter Den 23 oktober, nästa fredag, skulle korsningen öppna vid Storgatan - Sturegatan i Skillingaryd. Då har den varit stängd i 10 veckor under hösten. Nu meddelas det att det blir en vecka senare än beräknat

Nya korsningen såg ut så här den 5 oktober

Enligt omledningsskyltarna ska korsningen vara avstängd till den 23 oktober. Tekniska förvaltningen meddelar att asfaltering sker på tisdag veckan efter och om vädret tillåter ska linjemålning göras i slutet av vecka 44.

– Vi räknar med att öppna upp cirkulationsplatsen för trafik sent på fredag eftermiddag i vecka 44, meddelar tekniska kontoret.

Passagebelysning och skyltar kommer att kompletteras i början av november, men detta ska inte påverka trafiken i Skillingaryds viktigaste korsning som nu efter totalt 21 veckors avstängning under året kommer att bli en cirkulationsplats.

Enligt meddelande kommer busstrafiken återgå i normal riktning från fredag eftermiddag under nästa vecka, där Kyrkogårdens- samt Fågelforsskolans busshållplats öppnar upp igen.

Foto från idag.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Försenad öppning av viktig korsning

Peo bild.
På riktigt? Det är ju ingen plan rondell, det är ju trottoarkant. Varför minskade man inte storleken på rondellen och gjorde den jämns med marken?

Tråkigt att det är fortsätter köra från folk i 50–70 km/timmen förbi förskolan som har begränsad hastighet till 30 och de flesta verkar inte ens veta vad högerregel är.

Ni får gärna försöka skynda på så dessa personerna slutar köra vårdslöst på den mindre vägen.

Jägan
Visst tog kanske nån vecka för länge men det är ju inte hela världen. Huvudsaken är att trafiken förbättras på Storgatan. Precis vad skatterna ska gå till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *