Nyheter

Första (EMP)-motionen bifölls

Nyheter I måndags kväll skrevs historia i kommunfullmäktige. Lennart Karlsson och Klas Gustavsson (båda EMP);s motion bifölls

Arkivfoto

I januari i år lämnade fullmäktigeledamöterna in en motion angående skyltning vid Logpoint Stigamo Södra. Kommunledningen har utrett frågan och anser att skyltningen enligt motionens förslag medför positiv marknadsföring för Vaggeryds kommun och Logpointområdet, som kan skapa fler etableringar i området.

Vid kommunstyreslens sammanträde framförde Thomas Axelsson (KD) en synpunkt på utformningen av namnet på området.

Under måndagskvälllens kommunfullmäktige klubbades motionen igenom och det blir skyltning på nya området i norr i Vaggeryd.

– Det här är helt fantastiskt. Första gången vi fick gehör för en motion som är skickad från oss, säger en glad Lennart ”Charlie” Karlsson under fullmäktigekvällen.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Första (EMP)-motionen bifölls

Kul! Äntligen lite förnuft! Ska man sälja måste man synas. Det räcker inte bara med svågerpolitik och ryggdunk för att kränga iväg detta område.

Håller helt med dig Kjell. Det är ju hjulet som är kommunens varumärke och inte den pluttriga V-symbolen som använts flitigt de senaste 10 åren.

Bra jobbat Lennart!

Märkligt att våra ansvariga kommunpolitiker och tjänstemän inte tidigare insett värdet av att synas och marknadsföra vår fina kommun utmed E4an.

Bra om man även röjer så att vår fina kommunsymbol Hjulet vid Götaström återigen blir synligt från E4an

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *