Nyheter

Frans hittade Jesus!

Nyheter Under morgontimmarna var kyrkoherden Klas och letade efter Jesus vid Fågelforsskolan men det var Frans på El-Agenten som blev dagens stora hjälte och såg till att Jesus hittade hem till kyrkan igen.

Frans Gunnarsson på El-Agenten var vid Fågelforsskolan och jobbade under morgonen...  [1/2]

...och blev dagens hjälte i Skillingaryd. Han hittade Jesus.  [2/2]

Under morgontimmarna hade kyrkoherde Klas Svensson fått in tre tips via Skillingaryd.nu var Jesus kunde befinna sig. Han åkte till Fågelforsskolan i Skillingaryd för att höra sig för och ville att elever och lärare skulle hålla lite extra koll.

– Vi bad igår för att han skulle komma tillbaka till vår kyrka och bönsvaret kom snabbt, säger Klas Svensson när vi träffar honom i kyrkan under morgonen.

Frans Gunnarsson som jobbar på El-Agenten hade ett jobb på Fågelforsskolan under morgonen. När han skulle åka iväg till lagret såg han någonting vid bildäcket…

– Jag såg inte vad det var. Trodde det var ett rådjurshorn som låg där, men vem skulle lägga det vid min bil? Jag tog upp det och såg att det var Jesus. Han fick följa med i bilen och jag visste inte att han var försvunnen från kyrkan. Det var Simon Niang som sa till mig att kyrkan letar efter Jesus, så vi tog kontakt med Klas, säger en glad Frans som knappt förstår att han är dagens hjälte i Skillingaryd.

– Fantastiskt att Frans hittade Jesus. Tack så mycket för din hjälp, hälsar Klas till dagens hjälte.

Taggar

4 reaktioner på Frans hittade Jesus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *